
ČEK LISTA – JOŠ JE NISTE SASTAVILI?!
Zašto je važna ček lista? Kao sto se u domaćinstvu nemilo hvatamo za poliranje i brisanje radnih površina, tako i u restoranu pripremni radovi spadaju u neomiljeni deo zaduženja. Da bi gost imao pozitivno...

Trening osoblja i zašto je on važan za vaš biznis
Trening osoblja i stvaranje profita Osnova restoranskog biznisa je, kao i svakog drugog, stvaranje profita. Postavlja se pitanje k...

MOTIVACIJA ZAPOSLENIH U RESTORANU
Motivacija zaposlenih u restoranu je od ogromnog značaja. Vaši gosti stvaraju opšti utisak o restoranu na osnovu više kriterij...

Zadržite dobre ljude – Kako smanjiti fluktuaciju radne snage u ugostiteljstvu?
Uspeh u restoraterstvu ne zavisi samo od dobre hrane već od iskustva koje ste pružili vašim gostima. Za dobro iskustvo su potre...

Obuka za konobare – Uparivanje hrane i vina
Zašto je obuka za konobare važna za vašu karijeru i šta obučen konobar treba da zna? Ukus je najsubjektivniji od svih čula z...

Najbolji svetski kuvar: Uzbudljiva životna priča pionira molekularne gastronomije, Ferana Adrije
Mogli ste sigurno čuti da je Feran Adrija najbolji svetski kuvar. Sigurno jeste jedan od najkreativnijih. Gourmet magazin proglas...

Posao bariste – 7 saveta za početnike
Zašto je posao bariste važan za ugostiteljski biznis? Kafa, zajedno sa pivom i vodom, je u 3 najčešće naručivana pića u bar...

Posao barmena – 11 stvari koje ne znate o svom omiljenom barmenu
Posao barmena podrazumeva izražavanje empatije u verbalnom i tečnom obliku, ali ako niste i sami bili iza bara, biće vam...


Najstariji restoran na svetu? Ovo je 7 najstarijih restorana na svetu
Znate li koji je najstariji restoran na svetu? U današnjem svetu opsednutom hranom, novi restorani otvaraju se preko noći i zatv...
End of content
No more pages to load